Dutch Tulip Vodka Premium Blend, 70 cl. 40% vol.

49,99

Incl. BTW: €49,99

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Vodka
Merk:
Dutch Tulip Vodka
Bestellen

Omschrijving

Clusius Craft Distillers is een zelfstandige en ambachtelijke destilleerderij die vernoemd is naar Carolus Clusius, de wereldberoemde Vlaams-Nederlandse botanist (1526 - 1609). Het was Clusius die de tulp in Nederland introduceerde. Wij hebben een uniek destilleerproces ontwikkeld om alcohol van ongekende klasse te produceren uit Nederlandse tulpenbollen. Onze destilleerderij is gevestigd in het hart van de Nederlandse bollenstreek, waar wij met passie, traditioneel vakmanschap en de nieuwste technieken werken aan het produceren van onze Nederlandse Tulpenwodka. Originele tulpenwodka of tulpenvodka wordt gemaakt van tulpenbollen. Voor de tulpenbollenwodka worden uitsluitend onbespoten bloembollen gebruikt. Deze tulpenbollen zijn vrij van gifstoffen of andere stoffen die niet foodgrade zijn.

Dutch Tulip Vodka PREMIUM BLEND is een unieke wodka, gemaakt van Nederlandse tulpenbollen, graan en natuurlijk gefilterd water uit de duinen. In elke fles zijn 40 tulpenbollen verwerkt. Een originele tulpenwodka met een mix van rijke, volle accenten. Uitermate geschikt voor bereiding van cocktails en heerlijk puur uit de fles.

Alcohol verkoop alleen aan volwassenen

Wij verkopen alleen als u 18 jaar of ouder bent. De leverancier kan bij het afleveren van de bestelling om uw identiteitsbewijs vragen. Gelieve hiermee rekening te houden en deze gereed te houden.

Neem contact op

071 402 1110
info@whiskybezorgen.nl