Clairin Vaval, rhum pur jus de canne, 70 cl. 51,1% vol.

39,99

Incl. BTW: €39,99

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Rum
Merk:
Clairin
Bestellen

Omschrijving

Fritz Vaval is de eigenaar van de Arrawaks-distilleerderij in Cavaillon, in het zuiden van Haïti, vlakbij de prachtige stranden van Aquin. De familie Vaval is sinds 1947 eigenaar van de distilleerderij. Fritz, die het bedrijf al vele jaren leidt, is de eigenaar van 20 hectare land, beplant met natuurlijk geteelde variëteiten van Madame Meuze suikerriet. Deze Clairin van het Nazon-type, wordt geproduceerd uit pure rietsuiker en op natuurlijke wijze gefermenteerd met wilde gist en gedistilleerd in één doorlopende koperen kolom. 

Smaak: Zoet, afgewisseld door kruidige tonen. Gedroogde vruchten en tonen van chocola. 
Neus: Bloemig (anjer, lelie), fruitig (peer, pruim), menthol en citrusfruit (sinaasappel, citroen). 

 

Clairin is de naam in Haïti voor de inheemse rum. Kleine ambachtelijke distilleerderijen zijn verspreid over dit enige Caribische land dat in 1804 in opstand kwam tegen de slavernij en de rode kaart werd getoond door de westerse wereld. Tegenwoordig is Haïti het enige land dat wonderbaarlijk "puur" blijft met zijn oorspronkelijke soorten suikerriet, chemisch-vrije landbouw, spontane gisting zonder toevoegen van gisten en ongefilterde distillatie. Het is de enige natuurlijke rum in de wereld!

Alcohol verkoop alleen aan volwassenen

Wij verkopen alleen als u 18 jaar of ouder bent. De leverancier kan bij het afleveren van de bestelling om uw identiteitsbewijs vragen. Gelieve hiermee rekening te houden en deze gereed te houden.

Neem contact op

071 402 1110
info@whiskybezorgen.nl